Müdürün Mesajı

Anasayfa   Okulumuz   Müdürün Mesajı

&

Kuruluşunun 20. yılında Bahçeşehir Anadolu Lisesi’nde gençlerimizi, 21.yüzyıl yaşam becerileriyle donatarak, geleceğin liderleri, bilim insanları ve global ekonomi içinde rekabet edebilen başarılı bireyler yetiştirmek vizyonuyla yolumuzda emin adımlarla yürüyoruz.

Hedefimiz bilgiye ulaşma sistemlerine hakim, teknolojik yeterlilik sahibi, yenilikçi, kendisine, yaşadığı çevreye ve farklı kültürlere saygılı, sorumluluk sahibi, duyarlı, anadilini iyi kullanan, ifade yeteneği gelişmiş bunun yanında İngilizce ve Almanca dillerine hakim ve bu dilleri etkin olarak kullanabilen, Atatürk ilkelerini özümsemiş, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ve varlığının önemini-değerini kavrayan bireyler yetiştirmektir.

Web sitemizde öğrencilerimize sunduğumuz akademik, sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bahçeşehir Koleji’nde eğitim, anaokulundan üniversiteye yaşam boyu uzanan aydınlık bir süreçtir.

Alanlarında yetkin, ilkeli, mesleki gelişim programlarıyla kendilerini sürekli geliştiren öğretmen ve yönetici kadromuz ile gençlerimizin yetişmesindeki sorumluluğumuzun farkındayız.

Hepiniz Bahçeşehir Koleji ailesine hoş geldiniz.

Saygılarımla.

Nilüfer ÖZSOY